SailWise

SailWise is al bijna 50 de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Voor deelnemers van SailWise is watersporten veel meer dan alleen een leuke tijd op het water. De activiteiten hebben een positieve invloed op de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam van onze deelnemers. Esmoreit is één van de deelnemers: "Dankzij SailWise heb ik een stuk extra zelfvertrouwen gekregen. Iedereen doet mee en dat vind ik fantastisch."

Help mee!
Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, extra bemanning... onze activiteiten brengen veel meerkosten met zich mee. Toch is watersporten bij SailWise niet duurder dan watersporten voor mensen zonder beperking! De meerkosten van onze activiteiten en vakanties worden gefinancierd door fondsen, sponsoren en donateurs die SailWise ondersteunen.

Steun SailWise en geef eenmalig een bedrag naar keuze. Met jouw hulp kunnen mensen met een beperking blijven watersporten tegen een betaalbare prijs.

Doneer nu

Kijk voor meer informatie op sailwise.nl

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Zeilen in een rolstoel? Het kan! Uitdagingen aangaan, het beste uit jezelf halen en grenzen verleggen… Zeilen bij SailWise is veel meer dan een leuke tijd op het water. Al bijna 50 jaar laat deze stichting mensen met een beperking ervaren dat ze fysiek en mentaal veel meer aankunnen dan ze denken. Zo kunnen mensen in een rolstoel zelfstandig zeilen! De vakanties en activiteiten van SailWise dragen bovendien bij aan het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van mensen met een beperking. Onderzoek bevestigt dat. Doneer zodat Lisette kan zeilen Lisette heeft een spierziekte en zit in een rolstoel. “Het is heerlijk om lekker actief bezig te zijn en nieuwe uitdagingen aan te gaan bij SailWise. Ik vergeet mijn beperking als ik aan het zeilen ben. De Sailhorse is mijn favoriete zeilboot. Ze is sportief en heel snel op het water.” De romp van de Sailhorse van SailWise is oud en hard aan vervanging toe. De Sailhorse Sailing Club helpt SailWise met een nieuwe Sailhorse. Echter alleen met jouw steun kan SailWise een nieuwe boot bekostigen. Doneer nu zodat Lisette en andere mensen met een beperking kunnen blijven watersporten.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je vriendenclub of bijvoorbeeld je sportvereniging. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 50

Topstukken

21-03-2023 | 22:44 Aan: Nieuwe Sailhorse voor SailWise Fijn om anderen ook te laten genieten van het zeilen in een Sailhorse