SailWise Club van 100

Al vanaf € 500,- per jaar kun je lid worden van de SailWise Club van 100. Dat kan als particulier, maar ook met je bedrijf. SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI door de belastingdienst. Jouw gift is daarom onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Als lid van de SailWise Club van 100 kun je bovendien deelnemen aan exclusieve evenementen, houdt SailWise je op de hoogte van de impact die jouw donatie heeft voor mensen met een beperking én profiteer je van meer voordelen. Het biedt bovendien mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en de band met je eigen relaties te versterken.

Meer informatie

Zeilen in een rolstoel? Het kan... als jij helpt

Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, goed opgeleide vrijwilligers, extra bemanning... de activiteiten van SailWise brengen veel meerkosten met zich mee. Toch zijn onze activiteiten niet duurder dan voor mensen zonder beperking. Want daarvoor is SailWise in het leven geroepen: toegankelijke én betaalbare watersport voor mensen met een beperking. Onze deelnemers betalen maar zo'n 50% van de kostprijs. De overige kosten worden gefinancierd met hulp van fondsen, sponsoren, Vrienden van SailWise én de leden van de SailWise Club van 100. Zonder hen kan SailWise niet bestaan. Jij kan zelf óf met je bedrijf helpen!

Word lid van de SailWise Club van 100