Word Vriend van SailWise

SailWise kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren, speciale acties, fondsen, serviceclubs en donateurs. Met deze bijdragen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken en kunnen onze deelnemers onbeperkt genieten van watersport. Zo blijft watersport toegankelijk voor écht iedereen. Jacco gaat graag met SailWise op vakantie: "Aan boord van de Lutgerdina doen we alles samen en er is zo'n fijne sfeer. Je kan je beperking er echt even vergeten."

Als Vriend steun je SailWise jaarlijks met een financiële bijdrage van 25, 50, 75 of 100 euro. Zo houden we samen de watersport toegankelijk voor Jacco en andere deelnemers met een beperking.

Word Vriend van SailWise

Hoe werkt het?

Ga naar sailwise.nl/vriend en vul het aanmeldformulier in. Je ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding en een verzoek om je bankgegevens te bevestigen. Jouw jaarlijkse bijdrage wordt automatisch afgeschreven van je rekening. Dit zullen we jaarlijks doen, tenzij jij je afmeldt als Vriend van SailWise. Dat kan op ieder moment, zonder opzegtermijn (al hopen we natuurlijk dat je onze Vriend blijft).

Word Vriend van SailWise