Houd de catamaran Beatrix in de vaart!

van totaal € 40.000 (43%)

Geweldige avonturen en onvergetelijke ervaringen; dat is wat SailWise biedt voor mensen met een beperking. En één van onze geliefde schepen - de catamaran Beatrix - heeft dringend groot onderhoud nodig om veilig te kunnen blijven varen met gasten. We hebben jouw steun nodig om dit te realiseren!

Groot onderhoud

Het onderhoud van de Beatrix is een grote klus en van essentieel belang om haar veilig en operationeel te houden. Het zeilschip moet uit het water gehaald worden om de romp te kunnen inspecteren en onderhouden, het schip krijgt een flinke opknapbeurt, de masten en zeilen worden gekeurd en onderhouden, de uitrusting wordt vervangen, gerepareerd of vernieuwd en ga zo maar door... Al deze verbeteringen zijn nodig om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en om ervoor te zorgen dat alle deelnemers een geweldige en zorgeloze tijd aan boord kunnen beleven.

Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw steun nodig om ons te helpen het benodigde geld in te zamelen voor het onderhoud van de Beatrix. Jouw donatie kan het verschil maken en ervoor zorgen dat mensen met een beperking blijven genieten van de vrijheid en het plezier van het zeilen.

Met elke bijdrage, groot of klein, brengen we ons doel dichterbij. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Beatrix weer in volle glorie kan varen, met haar zeilen opbollend door de wind en haar dek vol lachende gezichten. Jouw donatie maakt rechtstreeks impact op het leven van mensen met een beperking en opent deuren naar nieuwe avonturen en mogelijkheden.

Catamaran Beatrix

De Beatrix heeft in de afgelopen 25 jaar duizenden mensen een onvergetelijke zeilervaring bezorgd. Voor velen van hen was het een kans om even hun beperkingen te vergeten en zich vrij te voelen op het water. De catamaran biedt niet alleen een unieke zeilervaring, maar is ook volledig toegankelijk voor mensen met verschillende beperkingen. Denk aan aangepaste lieren, zodat je de zeilen ook vanuit je rolstoel kan hijsen, brede gangboorden, een hydraulisch stuursysteem, navigatie-apparatuur en reliëfkaarten voor mensen met een visuele beperking en aangepast sanitair aan boord. Het is een plaats waar onze gasten hun grenzen kunnen verleggen, nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en volop kunnen genieten van het zeilen.We geloven dat iedereen het recht heeft om van het water te genieten, ongeacht hun beperkingen. Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat de catamaran Beatrix blijft varen en nog vele levens verrijkt. Laten we samenwerken om deze buitengewone zeilervaring voort te zetten en mensen met een beperking een onvergetelijk avontuur te bieden.

Dank je wel voor je vrijgevigheid en betrokkenheid. Samen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

Kies een bedrag
€ 5 Doneren Harpje - Voor 5,- kunnen we een nieuw harpje aanschaffen. 5 donateurs € 8 Doneren 1 meter schoot - Voor 8,- per meter kunnen we de schoten van de Beatrix vervangen. 9 donateurs € 15 Doneren Handgereedschap - Voor 15,- kunnen we nieuw gereedschap aanschaffen. 1 donateur € 20 Doneren Onderhoud en keuring reddingsvesten - Voor 20,- kunnen we 1 reddingsvest onderhouden en keuren. 11 donateurs € 30 Doneren Twee componenten plamuur - Voor 30,- per blik kunnen we twee componenten plamuur aanschaffen. 4 donateurs € 35 Doneren Nieuwe waterkaarten - Voor 35,- kunnen we nieuwe waterkaarten van de Friese meren en het IJsselmeer aanschaffen. 2 donateurs € 40 Doneren Primer - Voor 40,- per liter kunnen we primer kopen om de Beatrix een opknapbeurt te geven. 1 donateur € 65 Doneren 10 kwasten - Voor 65,- kunnen we 10 kwasten aanschaffen om de Beatrix opnieuw te kunnen schilderen. € 180 Doneren Katrol - Voor 180,- kunnen we een nieuwe katrol aanschaffen voor de Beatrix. € 220 Doneren Reddingsvest - Voor 220,- kunnen we een nieuw reddingsvest aanschaffen voor de Beatrix. 1 donateur € 240 Doneren Nieuwe val - Voor 240,- kunnen we een nieuwe val aanschaffen voor de Beatrix. 3 donateurs € 2.000 Doneren Navigatieapparatuur vervangen - Het vervangen van de navigatieapparatuur kost 2.000,-. € 5.000 Doneren Onderhoud en keuring masten en tuigage - Het grote onderhoud en de keuring die gedaan moet worden aan de masten en de tuigage van de Beatrix kost 5.000,- € 100 Doneren Tilband voor tillift - Voor 100,- kunnen we een nieuwe tilband voor de tillift op de Beatrix aanschaffen. 5 donateurs € 7 Doneren 1 meter landvast - Voor 7,- per meter kunnen de landvasten van de Beatrix vervangen. € 50 Doneren Antislipverf dek - Voor 50,- per liter kunnen we antislipverf kopen om het dek van de Beatrix veilig te houden. 4 donateurs Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen