Steun Jos met zijn IJsselmeer Challenge

Jos Lavrijsen heeft een visuele beperking en gaat op zijn surfplank de oversteek maken van het Friese Elahuizen naar Enkhuizen. Een tocht van ruim 40 kilometer over het uitdagende water van het IJsselmeer. Jos is daarmee het boegbeeld van de IJsselmeer Challenge, die op 11 april 2024 georganiseerd wordt door SailWise, vanwege haar vijftigjarig jubileum.

Actieve watersport kan en moet toegankelijk zijn voor iedereen - ook als je een beperking hebt, dat is de boodschap die Jos Lavrijsen uitdraagt. 

“Vol gas over de plas”

Jos wordt tijdens zijn tocht op zijn surfplank begeleid door een ziende windsurfer met behulp van een headset. “SailWise geeft mij de vrijheid om ‘zonder mijn beperking’ te watersporten: vol gas over de plas!” zoals Jos Lavrijssen zelf zegt. “SailWise stelt mij in staat mijn grenzen steeds te verleggen. Mijn grote droom ook op groter water te surfen wordt gerealiseerd met de IJsselmeer Challenge.”

Steun Jos door een donatie en zorg ervoor dat SailWise ook de aankomende jaren actieve watersportvakanties voor mensen met een beperking kan blijven organiseren! 

 

Over SailWise

De wind in de zeilen, het klotsende water tegen de boeg en de zon in het gezicht: zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. SailWise is al 50 jaar de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuigelijke handicap, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Dat doen we vanaf drie locaties in Nederland:

Voor deelnemers van SailWise is watersporten veel meer dan alleen een leuke tijd op het water. De activiteiten hebben een positieve invloed op de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam van onze deelnemers.

Op en rond het water genieten onze gasten niet alleen van onvergetelijke, maar ook betaalbare vakantie. Deelnemers van onze zeilvakanties betalen maar zo'n 50% van de kostprijs. De meerkosten zijn voor rekening van SailWise.

Bekijk alle
€ 200 15-04-2024 | 15:41 Wij kennen Jos uit Reusel en doneren van de kerststukjes die vrijwilligers maken
€ 15 12-04-2024 | 12:37
€ 50 12-04-2024 | 12:01 Superactie, zet m op
€ 15 11-04-2024 | 09:25
€ 50 09-04-2024 | 07:07 Succes Jos! Mooie actie! 💪